Unde și cum să cumpărați cel mai bine o criptă de valută (bitcoin) – ghid, cumpărarea de valute, schimburi

cumparand monede krypto bitcoin ethereum

Bitcoin este încă stabil și tot mai mulți oameni au în vedere să cumpere această criptocurrency. La solicitările dvs. vom scrie un articol în mai multe limbi, cum se poate face o achiziție kryptowalut.Jeśli cineva întreabă unde și cum să cumpere kryptowaluty, nu poți minți, pentru că există doar un singur loc, care are atât de mult feedback pozitiv. Bineînțeles, este vorba de schimb.

Unde să cumpărați criptocuritate (bitcoin, ethereum și altele)

Acest schimb de criptograme permite achiziționarea simplă și sigură de bani și alte valute, precum și vânzarea acestora în momentul realizării unui profit. Bineînțeles, bursele de valori au conturi bancare poloneze și permit achiziționarea rapidă de băuturi alcoolice, de asemenea, pentru persoanele care își încep aventura cu BTC. Prin urmare, vă invităm la ghidul în care vă vom arăta cum să cumpărați o monedă virtuală. Desigur, acest lucru nu trebuie să fie Bitcoin notorii și, de exemplu, valute mai ieftine ca Ethereum.

Cele mai populare metode de tranzacționare a bancnotelor sunt utilizarea unui schimb valutar sau a unui schimb valutar online. Câștigarea BTC se bazează pe exact aceleași reguli ca și în cazul cumpărării de acțiuni.

Cum să cumpărați criptocuritate?

  1. Vă înregistrați la bursă.
  2. Trimiteți o scanare a ID-ului dvs. de identitate. În acest scop, puteți utiliza telefonul, pe care veți face fotografii cu documentele dvs. și le veți trimite la adresa dvs. de e-mail. Apoi le puteți încărca cu ușurință în panoul de schimb.
  3. După 1-2 zile contul dvs. va fi activat și veți putea să vă completați contul în numerar.
  4. După ce fondurile au fost creditate pe piața de valori, alegeți moneda pe care doriți să o cumpărați din pagina de pornire și faceți clic pe “Tranzacție rapidă”.
  5. Nu uitați să nu investiți niciodată majoritatea economiilor dvs. pe piața de valori. După grafic, veți ști dacă moneda dată are o rată favorabilă (scăzută).
  6. Transferați moneda achiziționată în portofelul electronic, de exemplu Electrum, și acolo aveți bani. Banii nu sunt păstrați niciodată pe piața bursieră, deoarece, din păcate, ei sunt în mod regulat hackeri.
  7. Când doriți să vindeți moneda – îl transferați din portofel către piața de valori din nou.

Este sigur și ușor de făcut?

Îmi pare rău dacă acest text nu este ușor de înțeles, deoarece este tradus de un traducător automat, dar punctul este că nu puteți pierde prea mult prin tranzacționarea în criptocuritate. Pentru că investiți doar ceea ce transferați la bursă.

Pe piața de valori, pe care am descris-o mai sus, este mai bine să cumpărați Bitcoins sau alte monede, ceea ce reprezintă o operație rapidă și ușoară.
În prezent, a fost introdusă verificarea datelor pentru a verifica utilizatorii, ceea ce înseamnă că trebuie să trimitem o fotografie a cărții noastre de identitate.

Panoul de acces pentru contul de bursă este foarte clar și totul funcționează foarte repede și intuitiv. O asemenea sumă de 70% din tranzacționarea cu criptocurrency are loc pe această bursă. Recent, bursa și-a schimbat aspectul, este mai intuitivă și are mai multe versiuni lingvistice. Este demn de remarcat faptul că puteți învăța cum să utilizați acest schimb bazat pe tutoriale video. Dar nu este necesar pentru că vă puteți descurca singuri.

Bursa de valori menționată este o bursă de valori profesionale, de aceea funcționează 24/24 și actualizează periodic cursurile Bitcoin. Investitorul novice poate citi cu ușurință grafice simple și poate lua o decizie de cumpărare sau de vânzare pe baza acestora. Bineînțeles, comisioanele de taxare de schimb de brokeraj, care sunt vizibile într-o filă specială, pe care ar trebui să o priviți. Dacă tocmai intrați în joc, trebuie să obțineți monede. În acest scop, dați ordine să cumpărați un număr interesant de Bitcoins. De asemenea, informați alți utilizatori cu privire la cât puteți plăti pentru o monedă.

Ce trebuie să ai grijă când cumperi și vinzi Bitcoins?

Folosind bursele bine-cunoscute, putem fi liniștiți în legătură cu banii noștri. Piețele bursiere plătesc fără probleme, așa că, dacă există îndoieli, putem încerca să începem cu sume mai mici. Cu toate acestea, pentru securitate, se recomandă retragerea fondurilor de la bursă după tranzacție. Cel mai bun loc pentru a organiza biți este portofelul dvs. electronic. Chiar dacă o bursă va dispărea de pe piață, moneda achiziționată va rămâne în posesia noastră.

Opțiunile de securitate suplimentare ale contului pot fi activate în fila “Setări de securitate” care este localizată în meniul din partea dreaptă sus a ecranului. De asemenea, puteți activa funcții de securitate suplimentare, cum ar fi notificarea prin e-mail a conectării sau retragerea fondurilor.

Mult noroc!

Pordada de mai sus este scrisă de entuziaștii monedelor electronice. Nu este vorba de consultanță juridică și autorul nu este responsabil pentru pierderile rezultate din investiții.

print