Gdje i kako najbolje kupiti kripto valute (bitcoin) – vodič, kupnja valuta, razmjena

kupnja krypto valute bitcoin ethereum

Bitcoin je još uvijek stabilan i sve više ljudi razmišlja o kupnji ove kriptotune. Na vaš zahtjev pišemo članak na nekoliko jezika o tome kako možete kupiti kriptovalu. Ako netko pita gdje i kako kupiti kriptovalute, ne možete lagati jer postoji samo jedno mjesto koje ima toliko pozitivnih stavova. Naravno, riječ je o razmjeni.

Gdje kupiti kriptocurute (bitcoin, etereum i drugi)

Ova kriptovrijedna razmjena omogućuje jednostavnu i sigurnu kupnju bitcoina i drugih valuta, kao i njihovu prodaju u trenutku ostvarivanja dobiti. Naravno, burze imaju poljske bankovne račune i omogućuju brzu kupnju bitcoina za ljude koji počinju avanturu s BTC-om. Stoga vas pozivamo na vodič u kojem ćemo vam pokazati kako kupiti virtualnu valutu. Naravno, to ne mora biti zloglasni Bitcoin, i, primjerice, jeftinije valute poput Ethereuma.

Najpopularnije metode trgovanja bitcoin su korištenje razmjene ili online razmjene valuta. Pobjednički BTC temelji se na točno istim pravilima kao u slučaju kupnje dionica.

Kako kupiti kriptovalute?

  1. Registrirajte se na burzi.
  2. Šaljete skeniranje svog osobnog ID-a. U tu svrhu možete upotrijebiti telefon, kojim ćete fotografirati svoje dokumente i poslati ih na svoju adresu e-pošte. Tada ih možete jednostavno učitati u ploču za razmjenu.
  3. Nakon 1-2 dana vaš će račun biti aktiviran i moći ćete nadoknaditi svoj račun u gotovini.
  4. Nakon što sredstva budu dodijeljena na burzi, odabirete valutu koju želite kupiti na početnoj stranici i kliknite “Brza transakcija”.
  5. Ne zaboravite nikada ulagati većinu svojih ušteđevina na burzu. Nakon grafikona, znat ćete je li određena valuta povoljna (niska) stopa.
  6. Prebacujete kupljenu valutu u elektronički novčanik, npr. Electrum, i tu imate novaca. Novac se nikad ne čuva na burzi, jer, nažalost, redovito su hakirani.
  7. Kada želite prodati valutu, prebacite ga iz novčanika na burzu.
Kupnja i trgovanje kripto s valutama je jednostavno 😉

Je li sigurno i lako učiniti?

Žao mi je ako ovaj tekst nije lako razumjeti jer je preveden od strane automatskog prevoditelja, ali je bitna činjenica da ne možete izgubiti previše trgovanjem u kriptoznim valutama. Jer uložite samo ono što prenose na burzu.

Na burzi, koju sam prethodno opisao, najbolje je kupiti Bitcoine ili druge kovanice, što je brz i jednostavan rad.
Trenutačno je uvedena provjera podataka za potvrdu korisnika, što znači da trebamo poslati fotografiju naše osobne iskaznice.

Pristupna ploča za burzu vrlo je jasna, a sve radi vrlo brzo i intuitivno. Slična količina 70% kriptovalute trgovanja odvija se na ovoj burzi. Nedavno je burza promijenila izgled, intuitivna i ima nekoliko jezičnih inačica. Valja napomenuti da možete naučiti kako koristiti tu razmjenu na temelju video tutora. Ali to nije nužno jer to možete sami nositi.

Navedena burza je profesionalna burza, stoga radi 24/24 i redovito ažurira Bitcoinove tečajeve. Novak investitor može lako čitati jednostavne karte i može na temelju njih odlučiti o kupnji ili prodaji. Naravno, brokerska razmjena naplaćuje naknade, koje su vidljive na posebnoj tablici, koje biste trebali pogledati. Ako upravo ulaziš u igru, moraš uzeti kovanice. U tu svrhu naređujete kupiti zanimljiv broj Bitcoina. Također obavijestite ostale korisnike koliko možete platiti za jedan novac.

Što treba paziti kada kupujete i prodaju Bitcoins?

Upotrebom poznatih burzama možemo se smiriti našeg novca. Tržišta tržišta plaćaju bez problema, pa ako je u nedoumici, možemo pokušati početi s nižim iznosima. Međutim, za sigurnost, preporuča se povlačenje sredstava iz burze nakon transakcije. Najbolje mjesto za držanje bitcoina je vaš elektronički novčanik. Čak i ako burza nestane s tržišta, kupljena valuta ostaje u našem posjedu.

Dodatne opcije sigurnosti računa mogu biti omogućene na kartici “sigurnosne postavke” koja se nalazi u izborniku u gornjem desnom dijelu zaslona. Također možete aktivirati dodatne sigurnosne značajke kao što su obavijest e-poštom o prijavi ili oduzimanju sredstava.

Sretno!

Gornji pordada napisao je entuzijast elektronskih valuta. To nije pravni savjet i autor nije odgovoran za gubitke uslijed ulaganja.

print